GOTT NYTT ÅR!

Kategori: Allmänt


VRS HEMLISAR ÖNSKAR ALLA LÄSARE ETT GOTT NYTT ÅR!!!
JAG HOPPAS ATT 2012 BLIR ETT KANON ÅR MED MASSOR AV SMASKIGT SKVALLER!!!


Har Ellen Pettersson fått storhetsvansinne?

Kategori: Allmänt

Dagens segrare i hoppningen verkar ha fått en liten boost av självförtroendet. Detta kan nu ses på hennes Facebook-profil.

"Det här med VM kändes som min grej, kanske man har samm tur i yoga?"


Ellen - bara för att du råkade ha lite tur och få en bra tid en gång så betyder det inte att du kan vinna VM i allt. Hört talas om ödmjukhet?

Senaste nytt!

Kategori: Allmänt

Nu har resultatet för VM nått mina stora öron! Själva hoppningen vann Stella Edlund och Ellen Pettersson som båda tydligen gjorde bra rundor och var väldigt nära idealtiden. Grattis! Dressyrmuppar som de är. Maskeradtävlingen för juniorer vanns av två små clowner, Maria och Linnea. Seniorpriset kammade Erica hem. Ännu har jag inte sett några bilder men det ryktas om att det var turkost... Hur kan man vinna då? Men det fanns tydligen bra mutor och så fanns det bättre mutor! Erica hotade nyligen på Facebook att hon skulle ha sin maskeraduotfit på nyårspartyt. Nej tack på den va? Kan hon inte vara seriös någon gång? There will be pictures, I promise

Dags för VM!

Kategori: Allmänt

Snart smäller det! Dags för VM som vi alla väntat på. Själv kommer jag inte hinna vara där för jag måste förbereda nyårskvällen. Men jag har självklart en spion på plats som kan rapportera och fota folks schyssta outfits och bedöma mutorna. Må bäste man eller kvinna vinna! To be continued... Bam bam bam

Visste ni?

Kategori: Visste ni?

Visste ni att Mistral som stod på ridskolan förut numera bor på en ridskola i Norrland?
Han behövde nog lite Norrlands-lugn istället för Stockholms-stress och verkar fungera väldigt bra på deras lilla ridskola! Här hittar ni hemsidan: http://alvsbyryttarforening.net

Är dom släkt?

Kategori: Allmänt

Ni vet Barbro som rider i dressyrspecialen och tävlar Jissa, hon heter ju Brännemo i efternamn och det heter också bonde-Susanne som var med i Bonde söker fru. Jag undrar om dom är släkt eller om det bara är en slump? Lite roligt att båda håller på med hästar ju :)


Släkt eller inte, det är frågan?

Hur mutbar?

Kategori: Allmänt

Domarna/juryn på VM är tydligen mutbara, jag undrar hur mutbara och vad man ska muta med? Någon som har några tips? Ska ni andra ha mutor, isåfall vad? 
Tydligen så är det "hemligt" vilka som sitter med i juryn, ingen som har något insidertips? Jag har fått vibbar av att Annie kanske är med...

Ella = colaberoende??

Kategori: Allmänt

Ella som rider i ponnyspecialen verkar nästan vara colaberoende, eller så älskar hon bara cola väldigt väldigt mycket. På tumblr heter hon colajunkie, hon har läppglans med colasmak, jag såg en bild på hennes rum och finns det någon colasak där, hon skriver jätteofta på sin blogg att hon dricker cola och det händer då och då att jag också ser henne med cola i stallet. 
Hur mycket cola kan människan dricka egentligen?? Jag läste i hennes blogg att hennes föräldrar har gjort nått system för hur mycket cola hon och hennes syskon får dricka och då är det nog rätt illa tror jag, hehe.


Här är hon, med sin cola!

Bloggar om gamla Vällingbyponnyer

Kategori: Allmänt

Kommer ni ihåg den vita ponnyn Capi Rossi som stod på ridskolan förut men såldes? Hans nya ägare har en blogg där ni kan se hur han har det! http://capirossin.blogg.se
Även Agnes, som har köpt Atlet har en blogg och hon skriver en hel del om honom. http://gulle.devote.se


Joanna och Cappi, bilden är snodd från hennes blogg!

Vad ska Karro göra??

Kategori: Allmänt


Karro är på väg till Skåne och Danmark, undrar vad hon ska göra där?
Någon spekulerade om att hon skulle kolla på en till häst, för det är ju trots allt där nere som de flesta fina hästar finns och Royal kommer ju från Skåne. Kan det verkligen stämma, ska Karro köpa en till häst?? Eller ska hon göra något helt annat? Förhoppningsvis får vi ett svar snart!

Ponnyer på äventyr

Kategori: Allmänt



Jag tror att den här bilden togs när några skulle tävla i Riddersvik. De RED alltså dit! Vilka coola ponnyer vi har som klarar att gå hela vägen dit, bland bilar och annat konstigt! Jag vill oxå rida dit! Undra om man kan göra en långritt dit? Vore spännande!

Ska Pernilla köpa Kovo?!

Kategori: Allmänt

Fick ett tips om att Pernilla funderade på att köpa Kovo! Det ryktas om att hon har han spargris hemma där hon lägger hela veckopengen för att snart kunna köpa Kovo.
Vrs Skvaller tror att Pernilla skulle klara det alldeles utmärkt och håller tummarna för att veckopengen räcker!

Vad gör Lollo?

Kategori: Allmänt


Okej är det bara jag som undrar vad Lollo gör på den här bilden?
1. Man får väl inte leka med ridhusbotten? Och är inte Lollo för gammal för sånt?
2. Eller leker Lollo bilmeck och lagar traktorn? Hon kanske kanske extraknäcka i verkstan hos Smiths bil isf?

Vem är VRS Hemlisarna?

Kategori: Allmänt

Snackat går både i stallet och här på internet, vem är VRS Hemlisarna egentligen? Folk skickar meddelande på facebook, skriver mejl och kommentarer och ni verkar vara väldigt nyfikna av er. Men vem jag är kommer ni aldrig få reda på, aldrig! Det här är nog stallets största snackis på länge, det kan jag lova!

xoxo
VRS Hemlisarna

Hört i stallgången

Kategori: Allmänt

Härom dagen hörde jag när jag gick i stallgången att några från klubben ska gå på ryttargalan i januari. Känns spikat att någon i sällskapet kommer att få en rejäl muta för att bjuda på lite skvaller, det här måste jag bara ta reda på mer om. Vilka ska gå och vem är lättast att muta??

Utan hjälm?!

Kategori: Allmänt


Men Hannah då, var har du hjälmen någonstans? Fyyy!
VRS Hemlisar hoppas att ingen av er läsare ska ta efter detta, det är mycket smartare och coolare att rida med hjälm! :)

@Fejjan

Kategori: Allmänt

Bli vän med mig på Facebook vettja! Självklart heter jag "Vrs Hemlisarna"

Julgran?

Kategori: Allmänt


Den här bilden hittade jag på Ellen Vs facebook, kan det vara hennes VM-outfit kanske, en julgran?

Helt rätt!

Kategori: Allmänt


Kan ju inte annat än att hålla med. Varför hade hon inte med sig ridspöt när hon ändå höll på?

Hot or Not

Kategori: Hot or Not


Vad tänkte Carro här?
Vi kan väl alla vara ganska överens om att detta är ganska Not! Dessutom har Max rejält smutsig svans vilket verkligen inte är okej, speciellt inte i uppvisningssammanhang. Pinsamt är vad det är.

Vad ska de vara egentligen?

Kategori: Allmänt

Systrarna Pettersson verkar vara i lag på VM på nyår. Frida och Ellen verkar dock inte helt överens om vad ska vara! De senaste veckorna har man kunna se en rad olika bilder dyka upp på Fridas Facebook-sida. Är det någon som fattar vad de håller på med...? Spänningen stiger! VRS-hemligheter kommer att hålla er uppdaterade.


Kanin?


Lucia verkar ju lite tråkigt...


Inte så snyggt, vi kan ju hoppas att hon ändrar sig...

 

Årets julklapp?

Kategori: Allmänt

Det verkar som att Iphone 4 var årets julklapp enligt alla facebookstatusar.
God jul till er alla och hoppas att er julafton var bra! :)

Karro Grape saknar VRS..

Kategori: Allmänt

Vi alla minns väl Karro Grape som hade sin ponny Dandy uppstallad på Vällingby och även ägde Joy?
Hon flyttade ju från Vrs för en tid sedan och nu har hon på sin blogg skrivit ett inlägg om att hon saknar Vällingby. VRS Hemlisarna förstår det, men frågan är om vi saknar henne?
Dagens fråga till er läsare; Saknar vi verkligen Karro Grape så mycket som hon verkar sakna oss?


Karro och hennes ponny Dandy, bilden lånad från hennes blogg (karrodandy.blogg.se)

Visste ni?

Kategori: Visste ni?

Visste ni att komikern Babben Larsson har ridit i stallet?
Japp, det är faktiskt sant men det var några år sen. Coolt va? :)

Fett taskig!

Kategori: Allmänt

Gud vilken taskig kommentar Karro Grape fick på sin blogg, kolla den som står högst upp! Jag tycker iaf att Karro är en jätteduktig ryttare och jag tror nog att hon bara haft otur med sina hästar, stackare...

Hur gammal...?

Kategori: Allmänt


På Ericas blogg kan man nu se vad hon hoppas att tomten har med till henne imorn. Men seriöst Erica, Gossip Girl? Trodde du hade fyllt 20 år faktiskt, väx upp!

Rätt anpassad utrustning?

Kategori: Allmänt

Hur var det egnetligen med utrustningen här Ellen Pettersson? Ska schabraket verkligen ligga såhär?
Verkar inte riktigt som att Ellen har någon större koll på vad som är bäst för hästen, eller bryr hon sig bara inte?

Ellen aka jultomten?

Kategori: Allmänt



Som alla vet är det VM (Vällingby mästerskapen) i hoppning på nyårsafton. Kan det vara så tråkigt att Ellen Pettersson tänker klä ut sig till jultomte kanske? Eller vill hon bara känna sig snygg i lösskägg på nyårspartyt? Time will tell!

Hot or NOT

Kategori: Hot or Not


Stallpersonalen i vårat stall verkar tro att man kan se ut hur som helst bara för att man jobbar i ett stall. Frida är ett bra exempel, den här bilden hittade jag på Ericas blogg (hon som tävlar Max, ni vet?) och det var väl ingen vidare outfit direkt... Ibland brukar hon ha lila gummistövlar till också, inte så snygg matchning. Hur tänkte du här Frida? Det här var verkligen NOOOOT!
 Stackars Jennie och Annie, jag trodde dom ville ha lite stil på sin ridskola?

Same shit?

Kategori: Allmänt


Jag håller med Fanny; Pernilla och Pellen, det är same shit. Dom brukar ju kallas för Pellen och Pillan och vad är skillnaden liksom? Okej jag vet en, dom rider på olika hästar, annars verkar dom ju vara så himla tighta!

The Pumpa..

Kategori: Allmänt


Så här kommer ni nog aldrig på se (fritidsledar)Stella igen..
Tur då att VRS Hemlisarna finns...

Erica W har svårt att sitta i sadeln

Kategori: Allmänt

Undrar om Erica Westling (som tävlar Max i vanliga fall, här på den föredetta ridskolehästen Titzi) har fått något om bakfoten?! Är det verkligen så här man ska sitta?

Hjälp...

Kategori: Allmänt



Hur tänkte han här?
Hoppas att han driver, annars blir jag nog lite rädd :S

Incest är bäst?

Kategori: Allmänt



Hur står det till hos ridskoleägarnas familj egentligen? Incest är bäst, eller?

Jaaaaaa

Kategori: Allmänt

Vad är det egentligen som händer på VRS?

Här får ni veta allt, både det ni vill och inte vill veta. Det kommer att bjudas på massor av insiderskvaller.

Och vem jag är? Det kommer ni aldrig få veta!

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt